Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm Önt a PANNON INVEST Consortium honlapján. Jelenleg az Internet a leggyorsabb és legkorszerűbb eszköz az információ megszerzéséhez. Mint tudjuk, a szükséges információ birtoklása megfelelő időben, döntően befolyásolja az üzleti sikert, a kedvezőbb piaci helyzet elérését. A PANNON INVEST Consortium eszköz, amely lehetővé teszi Önnek, hogy lépéselőnyben legyen versenytársaival szemben.

A PANNON INVEST Consortium internetes bemutatása mindazoknak a jogi és természetes személyeknek szól, akik már részt vesznek vagy részt fognak venni a közeljövőben Vajdaság gazdaságának átszervezésében. Honlapunkon hozzájuthatnak a szükséges alapinformációkhoz a szerbiai privatizáció folyamatáról, a legaktuálisabb, vállalkozókat érintő pályázatokról, valamint tájékoztatjuk Önöket árverések és versenytárgyalások meghirdetéséről, megtalálhatják azon vállalatokat, amelyek a privatizációs listán szerepelnek. Szakembereinknek és munkatársainknak különböző jogi, befektetési, privatizációs és egyéb gazdasági témaköröket érintő kérdéseket tehetnek fel.
Előre is köszönöm az Önök kritikáját, megjegyzéseit és kérdéseit, mert ezáltal is elősegítik és hatékonyabbá teszik munkánkat.

Tisztelettel,

Dobó István
igazgató